Cursus

Improv lessen bij Uit de Hoge Hoed

Inschrijven voor het nieuwe cursusblok is gestart!

De eerste (proef)les is op  maandag 9 september en vanaf dan iedere week op maandag.

Dit jaar hebben we een gloednieuw programma ontwikkeld waarmee jij binnen no-time de basis van improvisatie-comedy kan leren. Heb je de basis al onder de knie? Dan is dit de uitgelezen kans om je in een prettige omgeving nog verder te ontwikkelen.

Meedoen kan per cursusblok en kost maar €75,- !

Ben je nog niet helemaal zeker of dit iets voor jou is? Maak je geen zorgen, de eerste twee lessen zijn proeflessen (€7,50 per les) waarbij je rustig kan meedoen aan het spektakel dat improvisatie-comedy heet!

Aan het eind van het blok geef jij samen met jouw medecursisten een uitvoering om aan iedereen te kunnen laten zien wat je geleerd hebt!

Praktische info

Opbouw lessen:

Een cursusblok bestaat uit 10 lessen.  Tijdens deze lessen maak je kennis met verschillende improv spellen en leer je technieken die je improv vaardigheden verbeteren. Denk hierbij aan luisteren, samenwerken, maar ook ruimtes scheppen en karakters maken. Elk cursusblok eindigt met een improv comedy show, waarin je zelf meespeelt,  voor vrienden, familie en kennissen.

Proefles:

Elke eerste twee lessen van een nieuw blok zijn zogenaamde ‘proeflessen’, als deze proeflessen bevallen kun je je daarna inschrijven voor het volledige blok. Het is niet mogelijk om na deze eerste twee lessen nog een proefles te volgen tijdens een blok.

Tijden:

Maandagavond van 19:30 tot 22:00

Doelgroep:

Deze cursus is in principe bedoeld voor iedereen. Er word rekening gehouden met een beginnersniveau, maar ook gevorderden kunnen instromen. De improv cursussen zijn in principe voor 18 jaar en ouder. Mocht je hier net iets onder zitten, kun je je altijd opgeven voor een proefles of een mail sturen om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten:

€75,- voor 10 lessen € 7,50 voor 1 proefles

Locatie:

Nr. 39, Voorstreek 39 te Leeuwarden

Geef je nu alvast op voor de cursus, of stel je vraag via het contactformulier: