Home

BAKSTEEN! HET OUDE ROME! DE AUTO VAN JFK!

Een kleine greep uit de briljante suggesties van jou, het publiek van Uit de Hoge Hoed. Niets is ons te gek, met jouw suggesties gaan we aan de haal en maken we dat je stoutste dromen uitkomen… Oh wacht, dit is geen datingwebsite.

Afin. Welkom! Je bent op ongetwijfeld magische wijze beland op de even zo vernuftige als briljante website van Uit de Hoge Hoed! Bekijk de prachtige foto’s, leuke anekdotes, en natuurlijk onze evenementenkalender. Tot snel!

Evenementen

Wees welkom bij onze optredens in Neushoorn Cafe! Voor de volledige agenda klik je hier.

Over Uit de Hoge Hoed

Uit de Hoge Hoed is een improv comedy groep uit Leeuwarden.

De groep is opgericht in de zomer van 2013, met het idee om een toegankelijke vorm van improvisatiecomedy aan te bieden. De oprichtster, Klaske, deed een cursus improv comedy in Groningen aan de USVA. Klaske werd zo enthousiast van deze vorm van improviseren en theater maken dat ze besloot een groep te starten in Leeuwarden. En zo geschiedde…

Ons doel is om improv comedy shows te maken waarbij publiek en spelers elkaar op een speelse en toegankelijke manier kunnen ontmoeten. Plezier maken staat hierbij voorop.

We doen verschillende spelvormen die doen denken aan theatersport, improvisatietheater en aan tv-programma’s als: ‘In Goed Gezeldschap’, ‘De Vloer Op’, ‘Whose Line Is It Anyway’ en ‘De Lama’s’.

Privé: Cursussen

Cliché, maar waar: Improviseren kun je zeker leren. Daag jezelf uit, leer creatief denken, kom van je podiumvrees af en ga ervoor! UdHH biedt na de zomervakantie iedere week op maandag voor €75,- weer lesblokken aan van maar liefst tien lessen! Lees snel verder…

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!